Masjid Al-Khairiyah

  • PANDANGAN DEPAN MASJID AL-KHAIRIYAH TAMAN SERI GOMBAK

Selamat Datang

Selamat Datang diucapkan dan terima kasih kerana telah mengunjungi laman sesawang rasmi Masjid Al-Khairiyah, Taman Seri Gombak, Batu Caves, Selangor Darul Ehsan. Laman sesawang ini telah dibangunkan oleh Biro ICT dan Penerangan, Masjid Al-Khairiyah, Taman Seri Gombak, Batu Caves, Selangor Darul Ehsan.

Pihak kami berharap dengan kewujudan laman sesawang ini akan dapat memberi kemudahan kepada umum bagi mendapatkan informasi terkini tentang hal-hal berkaitan masjid, jadual-jadual, kursus, berita terkini dan juga aktiviti-aktiviti yang bakal dijalankan. Jika anda mempunyai sebarang cadangan atau aduan tentang hal-hal yang berkaitan, sila ajukan kepada kami melalui emel kami di  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  atau melalui laman sesawang sosial Facebook kami di www.facebook.com/masjid.alkhairiyah.

Tahniah kepada Masjid Al-Khairiyah kerana telah mendapat tempat pertama, kategori B (Masjid 1 - 30 tahun) di Pertandingan Masjid Terbaik Negeri Selangor 2015. Tahniah dan terima kasih kepada ahli kariah masjid kerana telah sama-sama menjayakan aktiviti-aktiiviti masjid di samping menghulurkan bantuan, sumbangan dan tenaga untuk sama-sama menjayakan segala aktiviti masjid.